Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 11:36
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 января 2021, 12:56

Овруцькі поліцейські розшукали викрадача скутера

Жителька райцентру втратила свій двоколісний транспортний засіб, необачно залишивши його поблизу місцевої крамниці без нагляду. Поліцейські встановили причетного до незаконного заволодіння та вилучили скутер, який чоловік вже встиг продати за безцінь. Триває досудове розслідування.

Увечері 3 січня до поліції звернулась 46-річна жителька м. Овруча із повідомленням про викрадення її скутера «Honda». Жінка розповіла, що лишила двоколісний транспортний засіб на вулиці на кілька хвилин та пішла до крамниці. Коли повернулась – скутер зник.

У ході проведених заходів оперативники карного розшуку з’ясували, що до вчинення правопорушення може бути причетний 65-річний місцевий житель. Чоловіка розшукали за місцем проживання. Він визнав свою провину та розповів, що встиг продати викрадене.

Як з’ясувалось, того вечора він йшов додому, коли помітив скутер, біля якого нікого не було. Він взяв транспортний засіб за кермо та повів вулицею, а згодом заховав у придорожній канаві. Наступного дня продав чужий двоколісник за 400 гривень.

Поліцейські вилучили скутер у «нового власника». Нині триває з’ясування всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Законодавством такі протиправні дії караються обмеженням або позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.

Водночас поліцейські зазначають, що, не дивлячись на холодну пору року, двоколісники залишаються популярним засобом пересування у багатьох жителів області. Відтак закликають полісян дбати про їх надійне місце зберігання. Зокрема, не варто залишати такі транспортні засоби без нагляду на вулицях. Якщо вам потрібно відлучитися у справах, подбайте про якісні замки для них та інші засоби, що ускладнюють викрадення.

Подбайте і про власну безпеку під час руху автошляхами: суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху, користуйтеся захисними шоломами, носіть одяг зі світловідбивними елементами тощо.
Погода, Новости, загрузка...