Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 17:59
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 декабря 2011, 12:33

Мэр города Бердичева нашел себе зама

Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий», мер міста Бердичева Мазур Василь Костянтинович виніс на розгляд депутатів

Більшість бердичівлян вже знають, що нещодавно відбулися значні кадрові зміни в керівному складі міськвиконкому, а сфера ЖКГ втратила одного з своїх головних спеціалістів – заступник міського голови Пономарчук Володимир В’ячеславович звільнився з посади за власним бажанням. І ось 6 грудня на черговій сесії депутатів міської ради стало відомо, хто відтепер буде виконувати обов’язки заступника міського голови.

Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий», мер міста Бердичева Мазур Василь Костянтинович виніс на розгляд депутатів міської ради питання про призначення на посаду заступника міського голови Гайченя Михайла Івановича, який займав раніше посаду заступника начальника відділу містобудування та архітектури.

Василь Костянтинович зазначив, що Михайло Іванович за довгі роки праці проявив себе з якнайкращого боку і як спеціаліст, і як держслужбовець, а тому на його думку являється найкращою кандидатурою для цієї посади. Депутати одноголосно підтримали рішення міського голови, і тепер Гайченя Михайло Іванович може приймати поздоровлення як новий заступник міського голови.

Також депутати одностайно підтримали ще одну ініціативу мера – призначити Демуся Івана Омеляновича першим заступником міського голови.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ
За матеріалами: БЕРДИЧІВ ДІЛОВИЙ
Погода, Новости, загрузка...