Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 06:10
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 мая 2021, 10:49

В Чорнобильській зоні затримано громадян Великої Британії, Литви, США та України

На днях прикордонники відділу «Іванків» Житомирського загону та співробітники Національної поліції в ході спільних дій затримали 4-ох осіб, які безконтрольно проникли в зону відчуження та зону безумовного (обов'язкового) відселення.

Охоронці кордону отримали інформацію про можливе проникнення на заборонену територію групи осіб поза пунктами контролю, про що негайно проінформували співробітників Нацполіції.

Невдовзі на території зони відчуження правоохоронці виявили та затримали трьох чоловіків і жінку. Правопорушниками виявились громадяни Великої Британії, Литви, України та громадянка США.

Іноземці на територію нашої держави потрапили законним шляхом через діючі авіаційні пункти пропуску, а до Чорнобильської зони йшли за екстремальними відчуттями.

Наразі за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення, співробітники поліції правопорушників притягнули до адмінвідповідальності.

Також вирішується питання щодо скорочення термінів перебування іноземців на території України.
Погода, Новости, загрузка...