Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 02 травня 00:31
Анонси
В епіцентрі
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦКУ Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникам

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 августа 2022, 11:37

Поліція розслідує смертельну ДТП у Новоград-Волинській громаді

Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 серпня близько 23:50 на автошляху Київ-Чоп, поблизу с. Дідовичів Новоград-Волинського району. Жінка-пішохід, яка потрапила під колеса автівки, загинула. Поліція розпочала досудове розслідування.

Попередньо, водій автомобіля «Volkswagen», 37-річний житель Закарпатської області, рухаючись автодорогою, здійснив наїзд на жінку, яка рухалася в попутному напрямку.

Унаслідок ДТП пішохід, 69-річна місцева жителька, від отриманих травм загинула на місці події.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські звертаються до водіїв: обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Враховуйте час доби, погодні умови та стан дорожнього полотна. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не забувайте, що у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світлоповертальні елементи. Подбайте про свою безпеку!
Погода, Новости, загрузка...