Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 06:41
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 января 2012, 10:06

Микола Дейсан провів нараду з питань ведення господарської діяльності фермерськими господарствами. Відео

На базі фермерського господарства «Реґіна» Червоноармійського району відбулася робоча нарада з питань ведення господарської діяльності фермерськими господарствами, переможцями обласного конкурсу з розвитку м’ясного та молочного скотарства
На нараду були запрошені керівники фермерських господарств, які займаються м’ясним та молочним тваринництвом та керівники обласних служб агропромислового комплексу.

Відбувалася нарада за участю заступника голови облдержадміністрації Миколи Дейсана. Мета зустрічі – вивчення досвіду господарювання у фермерському господарстві «Реґіна» та ознайомлення з умовами утримання, раціоном годівлі м’ясного племінного поголів’я худоби придбаного за кошти обласного бюджету.
Це господарство європейського типу. Скрізь чистота та впорядкованість. Тому учасники наради відвідали фермерські приміщення, де утримується 140 голів худоби, з яких 24 голови м’ясного типу, придбаних за бюджетні кошти, відповідно до обласного пілотного проекту.

В області 10 фермерських господарств, які стали переможцями конкурсу державної підтримки розвитку м’ясного і молочного скотарства.
Фермерське господарство «Реґіна» орендує 200 гектарів землі і працює в ньому 15 працівників. Присутні ознайомилися із парком сільськогосподарської техніки, відвідали молочну ферму, де утримується 20 корів. Минулого року від кожної корови тут було надоєно понад 5 тисяч кілограмів молока. І сьогодні середньодобові надої по господарству 20 кілограмів молока від корови. А цьому сприяє належний догляд, якісні корма та збалансований раціон годівлі худоби.

На пленарному засіданні були розглянуті питання про стан та перспективи розвитку фермерських господарств з відновлення молочного і м’ясного скотарства, заходи щодо дотримання ветеринарно-санітарних вимог при утриманні та розведенні худоби. Актуальним було й вирішення питань земельних відношень у діяльності фермерських господарств.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...