Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 15:43
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 января 2012, 10:28

Аграріями області за 2011 рік збільшено обсяги виробництва валової продукції сільського господарства

Аграріями області за 2011 рік збільшено обсяги виробництва валової продукції сільського господарства на 378 млн. грн.., індекс виробництва 111,5%.

Загальний обсяг виробленої валової сільськогосподарської продукції становить майже 4 млрд. грн. У минулому році закінчили рік з прибутками 68% сільськогосподарських товаровиробників області. До попереднього року питома вага прибуткових підприємств збільшилась на 13%.

За рік агро формування області при 18% рентабельності одержали 230 млн. грн.. чистого прибутку.

За підсумками року, що минув, в області по всіх категоріях господарств було посіяно 755 тисяч сільськогосподарських культур. Намолочено рекордний валовий збір зерна – 1,5 мільйона тонн в заліковій вазі. В цілому по Житомирщині зібрано вдвічі більше цукрового буряку.

По всіх категоріях господарств області озимі культури під урожай 2012 року посіяні на 180 тисячах гектарів, в тому числі зернові – на площі 148 тисяч гектарів.
За результатами обстеження в сільськогосподарських підприємствах стану посівів озимих зернових культур на зерно встановлено, що 95% посівів озимих зернових знаходяться у доброму та задовільному стані.

За станом озимих зернових культур ведеться постійний контроль.
За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...