Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 17:35
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 января 2012, 10:47

Житомир: Без порушень санкцій не буває

В грудні місяці 2011 року інспектором управління Держгірпромнагляду по Житомирській області Павлом Островським було здійснено планову перевірку стану охорони праці в офісних приміщеннях на ТОВ «Свемон-Маяк» в місті Житомирі.

Дане підприємство обслуговує колективні телевізійні антени.

Нагадаємо, під час перевірки даного підприємства було з`ясовано, що керівником не створено безпечних умов для працюючих, зокрема, відсутній контроль зі сторони адміністрації безпечною експлуатацією газових приладів та електроустановок.

За результатами перевірки керівництвом управління було підписано розпорядження на припинення експлуатації електрогосподарства ТОВ «Свемон-Маяк» на період, необхідний для усунення порушень. Утім, як ми повідомляли раніше, інспектор не був допущений до відключення. У зв’язку з цим було направлено розпорядження до Житомирського РЕМ, згідно якого було призупинено електропостачання в офісному приміщені підприємства. Відключення офісних приміщень від електропостачання аж ніяк не вплинуло на обслуговування колективних телевізійних антен абонентів.

На підприємстві була проведена певна робота по усуненню всіх виявлених недоліків, які створювали загрозу здоров`ю та життю працюючих. Після наведення керівництвом ТОВ «Свемон – Маяк» належного порядку в своєму невеличкому електрогосподарстві, в офісних приміщеннях було поновлено подачу напруги та експлуатацію комп’ютерів.

Залишається сподіватися, що директор Віталій Біденко, за час усунення недоліків, ознайомився з Законом України «Про охорону праці» і чітко усвідомив, що вимоги Закону треба виконувати постійно.

Доволі часто порушення з охорони праці на підприємствах починають усуватися після перевірок (названих в народі «наїздів») контролюючим органом Держгірпромнаглядом або після настання нещасного випадку, забуваючи народну мудрість: «Береженого Бог береже».
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...