Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 27 квітня 02:48
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 февраля 2012, 10:12

В Бердичеві відбулася обласна нарада працівників ветеринарної медицини. Відео

В Бердичеві відбулася обласна нарада працівників ветеринарної медицини. Розглянуто підсумки роботи у минулому та завдання на нинішній рік. Особливі умови поводження та утримання тварин ставляться у зв’язку з підготовкою та проведенням в Україні фінальної частини чемпіонату «Євро-2012». У цьому контексті планується проведення також і кущових нарад працівників ветеринарної служби.

Що ж цікавого та корисного побачили у Бердичеві? В Бердичеві у комплексі розв’язують проблеми так званих безпритульних тварин, адже на вулицях міст та сіл області їх кількість зростає. Приватний бізнес долучився до розв’язання цієї проблеми. Скажімо, в центрі, ветеринарної медицини «Айболит» кожна тварина, яка уже побувала на прийомі має свою історію. І навіть в електронному режимі.

Сергій Щепанівський – провідний лікар центру ветеринарної медицини: «Все тут фіксується у журналі і дублюється у комп’ютері. В комп’ютері легше шукати інформацію. Якщо, скажімо, тварину до нас привели на лікування 5 років тому, всю історію хвороби я можу знайти у комп’ютері.»

Учасники наради ознайомилися з умовами роботи центру ветеринарної медицини, прийомом , лікуванням та профілактикою захворювань тварин та лікарськими засобами, які можна придбати тут, в аптеці. Однак, не лише мабуть для Бердичева, а й усієї України стало подією відкриття централізованої високотехнологічної аптеки ветеринарної медицини. В заходах взяв участь голова ОДА Сергій Рижук

Сергій Рижук – голова ОДА: «Мені приємно, що є такі фахівці, є такі люди, які присвятили себе справі захисту тварин і не пошкодували свого власного кошти. І сьогодні приємно ще й те, що саме на цій базі ми проводимо обласну підсумкову нараду»

Центр ветеринарної медицини та аптека, це сімейне надбання Сергія та Анжели Орлюків, які розкрили свій талант і можливості в питаннях збагачення форм і методів та розширення послуг ветеринарної медицини. Під час пленарного засідання визначено завдання ветеринарної служби та пріоритети роботи щодо попередження захворювань тварин та виготовлення недоброякісної продукції тваринного походження. Відзначено і колективи, які найкраще попрацювали у минулому році.

Володимир Янович – начальник обласного управління ветеринарної медицини: «У нас є команда, у нас є напрацювання і ми багато можемо зробити, тим більше, над цим серйозно працюють і допомагають нам голова ОДА Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, виділяється чимало коштів на ці заходи».

Головні напрями роботи визначено: дбатимемо про тварин, то і забезпечимо здоров»я для населення.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...