Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 27 квітня 15:37
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 марта 2024, 21:07

Овручанина ув’язнили на 9 років за збут і незаконне зберігання наркотиків, бурштину та зброї

За публічного обвинувачення Коростенської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним у незаконному зберіганні бурштину, незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами і вибуховими речовинами, а також у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті наркотичних засобів і психотропних речовин у великому розмірі (ч. 1 ст. 240-1, ч. 1 ст. 263, ч. 3 ст.307 КК України).
Його засуджено до 9 років позбавлення волі.
Прокурор довів, що злочини скоїв 36-річний житель міста Овруча.
Особливу активність чоловік проявив у лютому 2022 року. Він придбав близько десятка кілограмів наркотичного засобу – канабісу, який вдома розфасував у майже 290 зіп-пакетів та склав їх у дорожню сумку, приготувавши для збуту.
Під час обшуку у помешканні засудженого, крім канабісу, вилучили психотропну речовину – амфетамін, вогнепальну зброю, бойові припаси, корпус ручної гранати, пістолет та майже один кілограм бурштину невідомого походження.
На суді обвинувачений стверджував, що наркотичну сировину зберігав не для збуту, а збирався виготовляти папір і тканину, ніби все робив «для науки й медицини».
Розцінивши таку версію як уникнення від кримінальної відповідальності, суд на підставі наданих прокурором доказів та результатів експертиз постановив реальне покарання.
Наразі вирок не набрав законної сили.
Погода, Новости, загрузка...