Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 28 квітня 20:17
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 марта 2024, 10:45

В межах програми ПРООН на Житомирщині тривають відновлювальні роботи в Городоцькому ліцеї

За фінансування Європейського Союзу та Програми Розвитку ООН в Україні проводяться відновлювальні роботи в Городоцькому ліцеї Городоцької селищної ради.



Нещодавно з робочим візитом, до закладу завітала керівниця групи проєктів «Інклюзивний розвиток, відновлення та розбудова миру», ПРООН в Україні – Марія Гуцман, спеціаліст з будівництва ПРООН в Україні – Артем Додонов, спеціаліст по роботі з громадами ПРООН в Україні – Георгій Федорук. Під час візиту було оглянуто заклад та обговорено ряд важливих питань. Відновлювальні роботи проводяться ТОВ “Донстрой”. Підрядник виконує роботи якісно та професійно.



Завдяки проєкту «ECHO4SCHOOLS-UA: Build Back Better» у тісній співпраці з Житомирською обласною військовою адміністрацією, у ліцеї вже улаштовано покриття покрівлі з безазбоцементних листів у головному корпусі, спортивному залі, їдальні та харчовому блоці – загальною площею 1791 кв.м.



Також замінено 155 дерев’яних вікон та 8 дверей на енергозбергіаючі — металопластикові, облаштовано цоколь та відмостку навколо будівлі навчального закладу, замінено 406 світлодіодних панелей, встановлено 10 датчиків руху, влаштовано водостічну систему.
Погода, Новости, загрузка...