Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 10:14
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 февраля 2012, 13:49

Завдяки роботі митарів минулоріч бюджет додатково отримав 53 мільйони гривень

145 злочинів у сфері оподаткування виявили минулого року на Житомирщині податкові міліціонери області. Такі цифри оприлюднив на прес-конференції начальник Управління податкової міліції в нашому регіоні Олександр Кірсанов.

Завдяки роботі митарів минулого року зведений бюджет додатково отримав майже 53 мільйони гривень.

"Виявлено та нейтралізовано 4 потужні конвертаційні центри. З незаконного обігу найчастіше вилучалися ті товароматеріальні цінності, які мають ознаки підробки. Одним з найбільш розповсюджених способів ухилення від сплати платежів до бюджету є ухилення від оподаткування за допомогою маніпуляцій при нарахуванні податку на додану вартість. У минулому році розкрито низку схем, пов’язаних з незаконним заявленням до відшкодування ПДВ. Зокрема, встановлено 29 таких фактів на суму 7,7 мільйона гривень" – інформує головний податковий міліціонер Житомирщини.

Також в активі підлеглих Олександра Кірсанова і виявлення злочинів у сфері державних закупівель:
"В цій сфері вже порушено 11 кримінальних справ, по яких встановлено збитки на суму 4 мільйони гривень. В цілому, в напрямку боротьби з відмиванням коштів, одержаних злочинним шляхом викрито 7 злочинів, по яких загальна сума легалізованих у такий спосіб доходів перевищує 18 мільйонів гривень"
Також на прес-конференції Олександр Кірсанов окреслив основні напрямки роботи податкових міліонерів Житомирщини у цьому році.

Зокрема, головна увага його підлеглих буде зосереджена на виявленні податкових злочинів з використанням новітніх технологій, пошук клієнтів "конвертаційних центрів" та налагодження спільної роботи з Національним банком України.
Останнє має унеможливити незаконний вивід валюти за кордон.
За матеріалами: Житомирська хвиля
Погода, Новости, загрузка...