Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 02 травня 00:48
Анонси
В епіцентрі
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦКУ Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникам

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 марта 2012, 18:34

Повідомлення стосовно інформації про вбивство у Житомирі

Розповсюджена окремими інтернет-виданнями інформація щодо вчинення в м. Житомирі упродовж 10-11 березня 2012 року вбивств є недостовірною
Черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних (8-11 березня) зареєстровано 966 повідомлень, 886 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, факти незаконного обігу наркотиків, шахрайства, хуліганства та інші. Жодного факту вбивства немає.

Водночас інформуємо, що охорону громадського порядку на території Корольовського району м. Житомира забезпечують, переважно, наряди батальйону патрульної служби при УМВС та військовослужбовці внутрішніх військ частини 3047, а тому посилання Інтернет-видання на інформацію про вчинення тяжких злочинів, нібито поширену працівниками спецпідрозділу міліції у цьому районі обласного центру, є малоймовірною, а фактично вигаданою.

Відтак сектор зв’язків з громадськістю УМВС щоденно інформує жителів області про події та злочини, зареєстровані на території Житомирщини. У разі необхідності уточнення обставин тих чи інших подій у межах компетенції підрозділу та вимог чинного законодавства «Про публічну інформацію» ви можете звернутись за cgzumvs@rambler.ru або за номером (0412) 40-73-73.

СЗГ УМВС України
в Житомирській області
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...