Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 12:48
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 марта 2012, 19:21

У Житомирі відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між ОДА та Національною академією медичних наук України

28 березня у Житомирі відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Житомирською обласною державною адміністрацією в особі її голови С.Рижука та Національною академією медичних наук України в особі її президента А.Сердюка щодо надання високоспеціалізованої медичної допомоги населенню області.

На урочистому підписанні Меморандуму також були присутні: голова обласної ради Й.Запаловський, заступник голови облдержадміністрації В.Балюрко, керівники обласних медичних установ. «Це ще один конкретний прозорий крок у виконання нової соціальної політики Президента України щодо реформування медичної галузі», - зауважив під час урочистого підписання документа С.Рижук. Підписання меморандуму забезпечує безоплатне надання високоспеціалізованої медичної допомоги за рахунок коштів Державного бюджету 1238 мешканцям Житомирської області, які її потребують, у 28 наукових установах НАМН України. «Житомирська область, - наголосив голова облдержадміністрації, - зі свого боку, має здійснити дієвий, прозорий відбір та направлення громадян області, що потребують високоспеціалізованої медичної допомоги, до наукових установ НАМН України відповідно до встановленого порядку».

А.Сердюк високо оцінив стан галузі охорони здоров’я на Житомирщині, виділивши, зокрема, Житомирську обласну клінічну лікарню ім. О. Гербачевського. Він схвально відгукнувся про забезпечення медичних закладів регіону рентген-апаратами за кошти обласного бюджету, про дії влади щодо створення кардіохірургічного центру з метою попередження інфарктів міокарда, зауваживши, що весь світ покращує свої показники у сфері охорони здоров’я за рахунок профілактики, попередження хвороб, відмови від шкідливих звичок, переходу до здорового способу життя.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...