Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 10:52
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 апреля 2012, 13:23

«Девчонкам из Житомира» - 15! Відео

Від Крошні до Смолянки. Так називався першотравневий концерт, влаштований командою КВН «Девчонки из Житомира» на честь свого 15-річного ювілею. Глядачам були представлені улюблені номери із колишніх програм та зовсім нові, написані спеціально до заходу. До програми увійшли також виступи знаних у Житомирі артистів: фольклорної групи «Чоп» з Новограду-Волинського, Олександра Воєвудського та дуету «Світязь» та інших.

Концерт відбувся з аншлагом у залі обласного академічного театру. Чим ближче було до концерту, тим більшою ставала метушня за кулісами.
По той бік сцени у вщент заповненому залі і ті, хто вирішив провести перше квітня по-першоквітневому.

Як що одні прийшли побачити «Дівчат з Житомира» на живо, то інші, давно знайомі з колективом, порадіти за успіхи, колишніх колег по «цеху».
Неочікуваний початок, розіграний фольклорним ансамблем «Родослав», змінився динамічними виступами команди та запрошених. З любов’ю дівчата жартували про негаразди рідного міста: дісталося комунальникам, губернаторові та міському голові.
У концерті не обминули своїми жартами і обласне телебачення

Привітати дівчат прийшли і хлопці із жарт-клубу «Побрехеньки»
На глядацькі прохання було виконано номер, який приніс команді другого «Ківіна у темному» на міжнародному фестивалі КВН у Юрмалі.
Завершили дівчата свою програму піснею, у якій пригадали імена всіх, хто протягом п’ятнадцяти років допомагав та просто був поруч.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...