Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 12:57
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 апреля 2012, 16:11

На Житомирщині іноземця, який налагодив продаж героїну по всій Україні, затримував вже УБОЗ


За повідомленням УБОЗ УМВС України в Житомирській області, працівниками Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Житомирській області в одному з районних центрів Житомирської області викрито організовану злочинну групу у складі чотирьох осіб, які займалися постачанням і розповсюдженням героїну.

Встановлено, що організатором був громадянин сусідньої держави, який часто навідувався до нашої держави в якості туриста. Під час однієї з таких подорожей він познайомився з мешканцем одного з районних центрів Житомирщини, разом з яким згодом налагодив на території України збут наркотичного порошку. До злочинної групи незабаром приєдналися ще двоє чоловіків, також мешканців райцентру.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманих було вилучено близько 70 грамів героїну. Крім того, встановлено, що частину коштів, отриманих від реалізації наркотиків, злочинці витрачали на закупівлю нових партій та збільшення мережі розповсюдження.

Під час проведення спецоперації усіх учасників групи затримано, а трьох у подальшому заарештовано. Відносно чоловіків порушено кримінальну справу відразу за декількома статтями Кримінального кодексу України (306, 307, 309) за фактами незаконного обігу наркотиків та використання коштів отриманих від наркобізнесу.

Згідно з чинним законодавством за вказаний вид протиправної діяльності учасникам злочинного угрупування загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією належного їм майна.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...