Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 14:42
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 апреля 2012, 09:57

Житомирянка у Києві вже підготувалася зустрічати ЄВРО-2012 - організувала «будинок розпусти»

Як повідомляє Жіночий журнал Житомирянка.інфо, оперативники Дніпровського районного управління затримали 36-річну уродженку міста Житомира. Житомирянка прибула до столиці, винайняла трикімнатну квартирі і одразу почала налагоджувати бізнес. Дала оголошення в мережу Інтернет про набір дівчат з приємною зовнішністю. Чекати довго не довелося. Наступного дня вже телефонували бажаючі «працевлаштуватись».

Працювали за стандартною схемою. Цілий день дівчата перебували на зйомній квартирі. Їм телефонувала їхня господиня та повідомляла, що має приїхати клієнт. Година роботи коштувала 600 гривень. П’ятдесят відсотків від заробленого потрібно було віддавати господині.

Наразі порушено кримінальну справу за статтею 303 Кримінального кодексу України. За такий вид злочину загрожує досить серйозний термін позбавлення волі - до 7 років.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...