Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 27 квітня 02:51
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 апреля 2012, 09:58

Прес-конференція депутата Житомирської міської ради Олександра Рабіновича. Відео

Відбулась прес-конференція депутата Житомирської міської ради Олександра Рабіновича. Йшлося про останні прийняті рішення на сесії, також депутат висловив свою думку про розміщення малих архітектурних форм і щодо перерозподілу бюджетних коштів.

Головний акцент депутат міської ради від «Фронту змін» зробив на питаннях закупівлі техніки житлово–комунальними підприємствами.

Олександр Рабінович – депутат Житомирської міської ради
« Було закуплено по цим договорам 8 тракторів. Трактор з навісним обладнання вартістю 160 тисяч і це по прайсам в Житомирі. Чомусь трактори купувались таким чином - по двом договорам.»

Депутат в таких діях чиновників вбачає не професіоналізм.
Олександр Рабінович – депутат Житомирської міської ради
« З трактора був знятий компресор і так звана задня навіска . По другому договору – це комплектуючі до цих тракторів. Сума переплачена при закупівлі техніки 100 тисяч 240 гривень»

По цьому питанню Олександр Рабінович однозначно звертатиметься до правоохоронних органів. Керівники ж ЖЕКів , які підписували дані договори, заяву депутата не коментують, а відтак чи доцільно купувати таким чином техніку покаже час.Ми ж готові до продовження діалогу.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...