Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 27 квітня 03:11
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 июля 2012, 11:07

На Житомирщині заборонено відвідувати ліси

З настанням сухої та спекотної погоди різко зросла небезпека виникнення лісових пожеж в лісах області.

Лісівники Житомирщини попереджають: відвідувати лісові масиви тимчасово заборонено. Таке рішення прийнято в зв’язку з надзвичайно високим рівнем пожежної небезпеки.

Категорично заборонено вїжджати до лісу автотранспортом, розводити багаття, палити.

За інформацією обласного управління лісового та мисливського господарства, станом на 2 липня в державному лісовому фонді області вже сталося 4 пожежі на загальній площі майже 1 гектар.

Всі вони – внаслідок необережного поводження населення з вогнем.

Обласне управління лісового та мисливського господарства звертає увагу громадян на те, що згідно з законодавством, порушення вимог пожежної небезпеки в лісах тягне за собою адміністративну або кримінальну відповідальність та відшкодування винуватцями завданих збитків.

Лісівники наголошують, що обмеження на відвідування лісів є вимушеним та тимчасовим. Вони звертаються до мешканців області з проханням дотримуватись правил протипожежної безпеки, а для відпочинку обирати місця більш безпечні – поблизу річок та озер. Це сприятиме збереженню лісів від пожеж, а відпочити в них можна буде в більш сприятливий час.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...