Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 27 квітня 14:03
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 февраля 2013, 12:24

У 2012 році 1233 інвалідів Житомирщини забезпечили інвалідними візками

На Житомирщині проживає майже 90 тисяч людей з інвалідністю, серед яких 5694 дітей-інвалідів. У 2012 році 219 дітей-інвалідів, згідно з індивідуальною програмою реабілітації інваліда, отримали реабілітаційні послуги з соціально-побутової, фізичної та психолого-педагогічної реабілітації.

На виконання соціальних ініціатив Президента України 1233 інвалідів області забезпечено інвалідними візками та 1147 осіб – технічними засобами реабілітації, що відповідає 100% потребі на 2012 рік.

Житомирським державним експериментальним протезно-ортопедичним підприємством видано 12 тисяч 998 протезно-ортопедичних виробів, з них – 7 тисяч 505 пар ортопедичного взуття. У минулому році на базі підприємства створено сервісний центр, який здійснює доставку візків та засобів технічної реабілітації за місцем проживання інвалідів. Про це йшлося на засіданні колегії департаменту праці та соціального захисту Житомирської облдержадміністрації.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...