Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 28 квітня 10:54
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 августа 2013, 10:02

Житомирські навчальні заклади задоволені ремонтом доріг

Колективи та батьківські громади Житомирського дошкільного навчального закладу № 73 і Житомирського навчально-виховного комплексу № 25 розповіли про якісно проведений ремонт дороги та пішохідних тротуарів по провулку 1-й Мануїльський.

«Багато років дорога і тротуари, по яких батьки і діти йшли до наших закладів, мали не тільки поганий вигляд, але й були небезпечними. Після проведеного у червні 2013 року ремонту, тротуари стали безпечними і комфортними для наших маленьких пішоходів та їхніх батьків, а якість дорожнього покриття забезпечує безперешкодний під’їзд транспорту до входів на території закладів», — зазначили керівники навчальних закладів.

Батьківський комітет і педагогічний колектив висловили вдячність Житомирському міському голові Володимиру Дебою за постійну увагу до питань функціонування і розвитку навчальних закладів.

Управління по зв’язках з громадськістю
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...