Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 28 квітня 13:41
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 октября 2013, 21:45

Спортсмени Житомирщини привезли високі нагороди з Болгарії

Президент України Віктор Янукович наголошує на тому, що держава на всіх рівнях повинна сприяти популяризації спорту, і не лише професійного. «Здоров’я нації, кожного українця - це основа щасливого та довгого життя. Держава буде робити все можливе, щоб кожен громадянин у будь-якому куточку країни мав можливість активно займатися фізичною культурою», - сказав Глава держави в інтерв’ю всеукраїнському аналітичному журналу «Олімпійська арена».

Так у вересні у місті Пловдів був розіграний Кубок Болгарії зі спортивної аеробіки із запрошенням дитячих збірних команд інших країн. У змаганнях взяли участь 175 спортсменів із 5 європейських держав – світових лідерів у розвитку цього виду спорту. Команду України представляли 27 спортсменів з трьох областей: Житомирська, Запорізька, Сумська. Від нашої області у Пловдіві виступали 10 спортсменів.

У категорії «Діти» від Житомира боролися за призові місця 5 юних житомирян: група у складі вихованців обласної спортивної школи «Авангард» Юрковської Крістіни, Недзведської Євгенії, Куликівської Катерини, Шавурської Марії, Авраменко Аліни. Вони посіли перше місце і здобули золоті нагороди. Житомирська «трійка»: Недзведська Євгенія, Куликівська Катерина, Юрковська Крістіна здобула бронзову медаль. В індивідуальних вправах фіналісткою стала Юрковська Крістіна, яка у підсумку посіла 4 місце.

У категорії «Кадети» на цих змаганнях брали участь також 5 житомирських спортсменів. Куликівська Каріна, Васянович Анастасія, Сердюк Анастасія увійшли до фіналу. Група у складі вихованців обласної школи «Авангард» Герговської Дар\'ї, Куликівської Каріни, Васянович Анастасії, Сердюк Анастасії, Ящука Владислава посіли у фіналі 4 місце. Супроводжували нашу збірну тренери-викладачі Житомирської обласної ДЮСШ «Авангард», майстри спорту СРСР Лариса Мохорт та Оксана Степанюк.

За інформацією департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...