Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 28 квітня 08:39
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 ноября 2013, 13:03

На Житомирщині з початку року введено в дію майже 97 тис.м2 загальної площі житла

У січні–вересні поточного року в області прийнято в експлуатацію низку будівель, споруд та потужностей. Так, на житловому будівництві підприємствами та населенням введено в дію майже 97 тис.м2 загальної площі житла, з них у міських поселеннях збудовано 63%, решту − у сільській місцевості.

Варто зазначити, що в обласному центрі завершено будівництво двох багатоквартирних житлових будинків площею майже 14 тис.м². Проте більшість житла припадає на індивідуальні будинки садибного типу, які збудовані населенням. В обласному обсязі таких 86%.

У будинках прийнято в експлуатацію 817 квартир. Середній розмір однієї квартири склав 118 м2 загальної площі. При цьому площа сільської квартири на 33 м2 перевищує площу міської.

По містах і районах області найбільше житла прийнято у м.Житомирі 32% загального обсягу та у Житомирському районі – 27%. У м.Нов-Волинському та Коростишівському районі зведено по 5% усього житла, Бердичівському районі – 3%.

У соціальній сфері введено в дію амбулаторію на 178 відвідувань за зміну та дошкільний заклад на 72 місця у м.Бердичеві, клуб на 240 місць у Новоград-Волинському районі, будинки відпочинку на 12 місць у Черняхівському районі, шкільний спортивний зал площею 132 м2 у Ємільчинському, фізкультурно-оздоровчий комплекс на 40 місць у Ружинському, футбольне поле площею 924 м2 у Червоноармійському районі.

У промисловості введено в дію потужності з оброблення 200 тонн рідкого молока, з виробництва 6 тис. пар взуття, 951 тис.м² м’яких покрівельних матеріалів, 41 тис.м² облицювальних матеріалів з природного каменю та 53 тис. тонн сухих будівельних сумішей.

У сільському господарстві здано в експлуатацію зернофуражне сховище на 397 тонн одночасного зберігання та зерноочисно-сушильні пункти на 420 тонн у рік.

Мережа торгівлі оновилась магазинами та супермаркетами площею 8 тис.м2, станціями технічного обслуговування автомобілів на 3 тисячі обслуговувань автомобілів у рік та автомобільними заправними станціями на 53 тисячі обслуговувань автомобілів у рік.

Також побудовані кафе на 283 посадочних місця, мотель на 16 місць та 11 офісів.

В області прокладено майже 70 км місцевих трубопроводів для транспортування газу, 2 км водопровідних мереж, 109 км ліній електропередач різної напруги , близько 6 км лісових доріг.

Відділ статистики будівництва та інвестицій
Головного управління статистики
у Житомирській області
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...