Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 27 квітня 13:50
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 февраля 2014, 10:50

На Житомирщині грабіжники геть знахабніли, телефони виривають з рук власників

4 лютого до Бердичівського МВ УМВС звернулась жителька райцентру, 1964 р.н. Жінка повідомила про те, що на території ринку невідомий вирвав з рук її мобільний телефон вартістю 700 гривень та втік. Дільничні інспектори міліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 25-річний житель району, який у скоєному зізнався. Викрадений телефон вилучили.

Шановні громадяни, будьте уважними до своїх речей у людському натовпі. Пам'ятайте - у загальній штовханині злодієві набагато легше “працювати”, обрана жертва навіть не підозрюватиме, що той, хто ненароком штовхається, насправді перевіряє її кишені.

Практика свідчить, що найчастіше злочинець обирає кишені, до яких легко дістатись. Тому візьміть собі за правило ніколи не класти цінні речі до зовнішніх кишень верхнього одягу та задніх кишень штанів.

Не демонструйте у громадських місцях вміст власного гаманця. Йдучи на ринок, заздалегідь підготуйте необхідно суму. За можливості, зберігайте окремо кошти, призначені для різних цілей – для оплати за проїзд у транспорті, для купівлі продуктів та речей тощо.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...