Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 28 квітня 17:01
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 мая 2014, 23:13

У Житомирі дільничний інспектор, роздаючи візитки, викрив наркохату

Нині на Житомирщині триває операція «Візит», основною метою якої є особисте знайомство та налагодження контакту дільничного і жителів населених пунктів та мікрорайонів. В обласному центрі під час таких відвідин правоохоронець виявив в помешканні місцевих жителів наркотики.

Під час обходу адміністративної дільниці у м. Житомирі до інспектора звернулись місцеві жителі, які поскаржилися на сусідів. За їх словами, до приватного будинку частенько навідуються молоді люди, які дивно поводяться та періодично вчиняють бешкет.

Аби перевірити інформацію, а заразом і познайомитися з мешканцями на своїй території обслуговування, дільничний інспектор міліції Житомирського МВ УМВС Дмитро Шевчук завітав до вказаного будинку. Двері відчинив молодик, який представився господарем. Він поводився дещо неадекватно та не міг чітко пояснити, що відбувається у нього вдома. За деякими ознаками правоохоронець упевнився, що скарги місцевих жителів були небезпідставними.
Відтак, під час санкціонованого обшуку в будинку правоохоронці виявили поліетиленовий пакет з рослинною масою, а у гаражі – паперові згортки з нашаруванням білої порошкоподібної речовини. 24-річний господар навіть не заперечував, що зілля належить йому, пояснивши, що час від часу вживає «кайф».
Нині усе вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Після висновків його фахівців буде дано правову кваліфікацію події. Статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України такі дії караються як штрафом, так і позбавленням волі на строк до 3 років.

- Одним з основних завдань операції «Візит» є взаємообмін інформацією між міліцією і населенням, - повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Володимир Лупащенко. – Дільничний інспектор інформує громадян про стан правопорядку, розповідає про методи запобігання найбільш розповсюдженим правопорушенням та обов’язково залишає власну візитну картку, аби кожен житель мав змогу зв’язатися з міліціонером у разі потреби. Завдяки цьому підвищується й оперативність реагування на звернення громадян і довіра людей до міліції.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...