Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 06:49
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 сентября 2011, 09:19

Житомиробленерго каже, що влада багато обіцяє, але проблему боргів не вирішує

Як повідомляється на офіційному сайті Житомиробленерго, підприємство завжди з розумінням
Станом на 1 вересня найбільші борги за спожиту електроенергію накопичили - «Житомирводоканал» - майже 18 млн.грн. та КЕВ м. Житомира – 3,8 млн. грн.

Як повідомляється на офіційному сайті Житомиробленерго, підприємство завжди з розумінням відноситься до важкого фінансового стану підприємств і йде їм на зустріч, а саме: надає відстрочку платежів, заключає договори реструктуризації заборгованості. Однак, треба враховувати, що ПАТ «Житомиробленерго», в свою чергу, несе зобов’язання щодо своєчасних повних розрахунків з ДП «Енергоринок».

«Житомиробленерго» не має права безкоштовно надавати електроенергію, але згідно законодавства має право відключати боржників від електропостачання. Ситуація з заборгованістю міських комунальних житлово-експлуатаційних підприємств перед «Житомиробленерго» продовжується не один рік. На жаль, міська влада багато обіцяє, проте проблема не вирішується, а навпаки погіршується, йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті «Житомиробленерго».

«Житомиробленерго» звертається до Житомирського міського голови та до голови Житомирської ОДА із проханням вжити дієвих заходів для суттєвого поліпшення ситуації із розрахунками підприємств - боржників за використану електроенергію.

1.zt.ua
Погода, Новости, загрузка...