Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 28 квітня 14:15
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 ноября 2014, 11:55

Житомирська область: вогнеборці врятували дім, який господарі почали ремонтувати

20 листопада о 08:00 на пункт зв’язку 27-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Червоноармійськ надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, що розташований в с. Стара Олександрівка.

До служби порятунку «101» зателефонувала сусідка власників помешкання. Жінка на власному подвір’ї поралася по господарству і помітила густий дим із сусідського будинку. Хазяїна житла в час загоряння вдома не було. Як з’ясувалося, він зараз проживає з дружиною у батьківському будинку, а у своїй оселі, що загорілася, робить ремонт.

Рятувальники під час проведення розвідки, виявили осередок загоряння в одній із кімнат дому. В оселі спостерігалось незначне задимлення і було помітно як горить частина стіни навколо розетки.

Завдяки вмілим діям надзвичайників вже о 08:25 пожежу вдалося локалізувати, а о 09:45 – повністю ліквідувати. Загиблих та травмованих не виявлено.

Рятувальники не допустили розповсюдження вогню за межі кімнати. Крім того за метр від палаючого житла розташовані літня кухня, сарай та дровник, і, у разі зволікання могли згоріти вщент. Однак полум’я устигло знищити лише 4 кв. м перекриття будинку. Причина пожежі, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюються фахівцями.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...