Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 18:10
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 октября 2016, 17:04

Всеукраїнський фестиваль-ярмарок «Бульба-фест»

14 – 16 жовтня у Рівному на стадіоні «Мототрек» відбудеться фестиваль-ярмарок «Бульба-фест». Організатори планують зібрати разом товаровиробників Рівненщини та різних регіонів України, фермерів, майстрів народно-ужиткової творчості, а також – обіцяють смачні страви, розваги, конкурси та музичну програму.

Захід відбуватиметься вперше та обіцяє стати традиційним, бути своєрідною туристичною «родзинкою» Рівного. Організатори планують побудувати програму так, щоб цікаво було і туристам, і рівнянам.

- Бульба – наш другий хліб, - він об’єднує, - ділиться ініціатор заходу, депутат Рівненської міської ради Роман Яворський. Та не лише картопля буде на фестивалі-ярмарку. Запрошуємо до участі виробників, котрі презентуватимуть регіони – виноробів з Закарпаття, сироварів – з Львівщини, медоварів – з Волині та Полтавщини, місцеві фермери продаватимуть овочі за низькими цінами, а кращі товаровиробники – зможуть успішно презентувати свої новинки.
На фестивалі-ярмарку будуть численні конкурси та розваги, безпрограшні лотереї, майстер-класи з приготування старовинних страв та багато сюрпризів. Ось наприклад, власник найбільшої картоплини Рівненщини отримає запас добрив для майбутнього врожаю, а найщасливіший учасник безпрограшної лотереї – живого баранчика.

Цікавою буде і музична програма «Бульба-фесту». Виступатимуть місцеві молоді виконавці – учасники фестивалю «Ми талановиті», який відбувався у Рівному у серпні, приїдуть з автентичними співами колективи з районів області. 15 жовтня – виступатимуть хедлайнери заходу – відомий рок-гурт «Гайдамаки».
Організатори заходу – івент-агенція «Мегаподія», громадська організація «Рівняни» за підтримки управління культури і туризму виконкому Рівненської міської ради.

Вхід на фестиваль-ярмарок безкоштовний.
Погода, Новости, загрузка...