Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 27 квітня 02:38
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 января 2012, 08:22

В Україні голова суду попався на хабарі

Співробітники УДСБЕЗ ГУМВС у Донецькій області та Генеральної прокуратури України задокументували факт отримання хабара головою одного з районних судів області.

Як повідомив начальник відділу УДСБЕЗ з виявлення злочинів в органах влади і управління Віталій Гугкаєв, хабар у розмірі 2 тисяч доларів США голові суду був переданий підсудним за виголошення вироку, не пов'язаного з позбавленням волі.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ч.3 ст. 368 КК України «Отримання хабара у великому розмірі або посадовою особою, що займає відповідальне становище». Служителеві Феміди, що пропрацював у системі правосуддя понад 10 років і обіймав посаду судді безстроково, загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на термін до 3 років з конфіскацією майна.

За інформацією правоохоронців, слідство по цій справі проводить Генеральна прокуратура України.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...