Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 14:50
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 февраля 2012, 14:29

Янукович високо оцінює двосторонній діалог України та Молдови

Зміцнення двостороннього діалогу між Україною та Молдовою відповідає традиційно дружнім відносинам між нашими державами. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час зустрічі з Прем’єр-міністром Республіки Молдова Владом Філатом у Києві.

«Активний двосторонній діалог, який останнім часом відзначається між Україною та Молдовою, відповідає нашим принципам і дружній основі, яка існує між нашими країнами», - сказав Віктор Янукович.

Президент звернув окрему увагу на хороші політичні взаємини України й Молдови та наголосив на важливості їх подальшої розбудови. «Відсутність політичних проблем у відносинах між нашими країнами є тим фундаментом довіри, який необхідний, щоб рухатися вперед, поглиблювати і розширювати наші двосторонні відносини», - наголосив Віктор Янукович.

Важливою складовою відносин України та Молдови Президент назвав питання торговельно-економічної співпраці.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...