Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 05:35
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 февраля 2012, 19:14

В Одесі СБУ затримала причетних до терористичної діяльності іноземців, оголошених у міждержавний розшук

У м.Одеса у ході спеціальної операції співробітники Служби безпеки України затримали 31-річного громадянина Росії, який був оголошений у міждержавний розшук правоохоронними органами Російської Федерації у зв’язку з його причетністю до терористичної діяльності.

Переховуючись від слідства, зловмисник застосовував засоби конспірації, змінюючи зовнішність та місця тимчасового перебування.

4 лютого ц.р. співробітники СБУ затримали зловмисника та двох його спільників, також громадян Росії, в орендованій ними квартирі у центрі міста.

Вказані особи підозрюються також у скоєнні вибуху у м.Одеса 4 січня ц.р.

Кримінальну справу, порушену раніше органами МВС за ст. 263 Кримінального кодексу України, Генеральною прокуратурою України скеровано для розслідування до слідчого відділу УСБУ Одеської області.


За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...